Artikkelit aiheesta: Lahjoituspainikelaajennus

Kuinka määrittää WordPress Donate-laajennus?

1. IAsenna WordPress-lisäosa

Etsi "WP-WhyDonate" -lisäosa "Uusi lisäosa" -valikosta ja klikkaa "Asenna nyt".
Aktivoi lisäosa WordPressin 'Lisäosat'-valikosta.
Lisäosa tulee näkyviin WordPressin vasemmassa valikossa.

2. Yhdistä WhyDonate-tiliisi

Aloittaaksesi, klikkaa WhyDonate-kohtaa vasemmassa valikossa.
Nyt, klikkaa tiliäsi asettaaksesi WhyDonate-tilisi.

WhyDonate-jäsenille: Avaa WhyDonate-profiilisi ja klikkaa API-avain -valikkoa. Luo uusi API-avain ja kopioi-liitä se tämän sivun alaosaan.
Kun olet asettanut tilisi, WhyDonate-alustan varainkeruusi tulevat käytettäviksi tässä lisäosassa.

Ei vielä WhyDonate-tiliä: Rekisteröidy ilmaiseksi WhyDonate-palveluun. Avaa WhyDonate-profiilisi ja klikkaa API-avain -valikkoa. Luo uusi API-avain ja kopioi-liitä se tämän sivun alaosaan.

3. Luoda widget

Jokaisella widgetillä on tyyli ja siihen liittyvä varainkeruu.WhyDonate-lahjoituspainikelaajennuksella voit luoda useita widgetejä eri varainkeräyksiin tai eri tyyleihin.

Napsauta vasemmanpuoleisessa valikossa WhyDonate > Luoda widget
Luo uusi widget ja valitse varainkeruu, johon haluat linkittää. Jos varainkeruuluettelossa ei ole varainkeruuta, luo sellainen napsauttamalla 'Luo uusi varainkeruu'.
Valitse oletustyyli tai napsauta "luo mukautettu tyyli" luodaksesi ainutlaatuisen tyylin, joka liittyy verkkosivustosi brändäykseen.

Huomautus: Voit myös luoda varainkeruutilaisuuksia verkkosivustollamme. Verkkosivuston kautta luodut varainkeräykset saavat enemmän näkyvyyttä, mikä lisää mahdollisuuksiasi saada lahjoituksia.

4. Lisää widget WordPress-verkkosivustollesi

Lisätäksesi lahjoitusnappulan WordPress-verkkosivustollesi, sijoita lyhytkoodi haluamallesi sivulle tai artikkeliin. Kunkin vekottimen lyhytkoodi-ID löytyy valikosta Whydonate > Vekotit. Lyhytkoodi näyttää tältä: