Artikkelit aiheesta: Räätälöinti

Kuinka säädät varainkeruusi brändäystä?

Muuta kampanjasivusi ulkoasua toiveidesi mukaan. Korvaa WhyDonate-brändi organisaatiollasi. Voit käyttää oletusasetuksiamme tai muuttaa kampanjasivusi koko ulkoasua, mukaan lukien värit, logot ja jopa fontit.

Kirjaudu sisään hallintapaneeliisi
Etsi Varainkuu Brändäys vasemman reunan valikosta

Lataa logosi tai valitse oletuslogo
Muuta väri- ja fonttiasetuksia valintasi mukaan
Valitse korttisi varjon taso saadaksesi optimaalisen ulkonäön

Tallenna ja esikatsele ennen kuin jatkat kampanjaasi
Tee muutoksia milloin haluat

Etkö ole tyytyväinen säätöihin? Napsauta "Palauta oletusaseketukset WhyDonate-ohjelmalle" näytön oikeassa alakulmassa kumoaaksesi kaikki muutokset

Päivitetty: 15/10/2024