Artikkelit aiheesta: Räätälöinti

Kuinka muokataan sähköpostiviestejä?

WhyDonate-alustalta lähetetään automaattisia sähköposteja lahjoittajille ja niille, jotka ovat luoneet sinulle varainkeruukampanjan. Voit itse lisätä tekstiä näihin automaattisiin sähköposteihin ja säätää niiden muotoilua seuraavasti:

Lisää tekstiä sähköpostiin
Kirjaudu WhyDonate-tiliisi.
Klikkaa brändäysikonia näytön oikeassa yläkulmassa.

Klikkaa 'Sähköposti'-välilehteä ja valitse muokattavat sähköpostit.
Voit esikatsella sähköpostia klikkaamalla silmäkuvaketta. Voit lähettää testisähköpostin itsellesi napsauttamalla 'Lähetä testisähköposti' -painiketta.
Jos olet tyytyväinen muutoksiin, klikkaa 'Tallenna' näytön oikeassa yläkulmassa.

Mukauta sähköpostin muotoilua
Kirjaudu WhyDonate-tiliis.
Klikkaa brändäysikonia näytön oikeassa yläkulmassa.

Klikkaa 'Brändäys'-välilehteä ja säädä eri tyyliasetuksia.
Jos olet tyytyväinen muutoksiin, klikkaa 'Tallenna' näytön oikeassa yläkulmassa.
Voit esikatsella sähköpostia ja lähettää testisähköpostin 'Sähköposti'-välilehdessä.