Artikler om: Pengeindsamler

Hvordan redigerer man en donationsformular pengeindsamler?

Når du har oprettet din første pengeindsamler, vælger WhyDonate 4 standardbeløb på donationsformularen. Derudover er der mulighed for at donere én gang, månedligt og årligt. Du kan justere disse beløb og donere muligheder som følger:

Gå til din pengeindsamling-side på WhyDonate.
Klik på ikonet 'Rediger donationsformular' øverst til højre på siden.
Vælg de forskellige donationsmuligheder og indtast beløbene. Du kan også vælge ikke at vise forudvalgte beløb, men kun et åbent indtastningsfelt.
Endelig kan du vælge at fjerne 'Tip'-muligheden fra donationsformularen. Du justerer platformsomkostningerne, og disse er ikke 0 % men 3 %.