Artikler om: Tilpasning

Hvordan redigerer jeg e-mail-beskederne?

Fra WhyDonate-platformen sendes der automatiske e-mails til donorer og personer, der har oprettet en pengeindsamler til dig. Du kan selv tilføje tekst til disse automatiske e-mails og justere designet. Det gør du på følgende måde:

Tilføj tekst til e-mail
Log ind på din WhyDonate-konto.
Klik på branding-ikonet øverst til højre på skærmen.

Klik på fanen 'E-mail' og vælg de e-mails, du vil redigere.
Ved at klikke på øjenikonet kan du forhåndsvise mailen. Du kan sende en test-e-mail til dig selv ved at klikke på knappen 'Send test-e-mail'.
Hvis du er tilfreds med ændringerne, skal du klikke på 'Gem' øverst til højre på skærmen.

Tilpas e-mail-design
Log ind på din WhyDonate-konto.
Klik på branding-ikonet øverst til højre på skærmen.

Klik på fanen 'Branding' og juster de forskellige stilindstillinger.
Hvis du er tilfreds med ændringerne, skal du klikke på 'Gem' øverst til højre på skærmen.
Du kan se et eksempel på e-mailen og sende en test-e-mail under fanen 'E-mail'.