Artikler om: Pengeindsamler

Hvordan oversætter man sin pengeindsamling kampagne til andre sprog?

Det er muligt at tilføje din pengeindsamler på flere sprog. I øjeblikket er dette muligt på 19 sprog. Hvis dit sprog ikke er på listen, skal du vælge engelsk og alligevel indtaste dit eget sprog. De generelle komponenter i WhyDonate vises på engelsk, men dit indhold er på dit eget sprog.

Så snart du opretter en ny pengeindsamler, vil den blive oprettet på det sprog, WhyDonate i øjeblikket er indstillet til. Så vær opmærksom på dette, når du opretter pengeindsamler. Du kan ændre sproget, som du opretter pengeindsamler på, ved at bruge sprogskifteren øverst til højre på skærmen.
Efter at have oprettet pengeindsamler, kan du oversætte den ved at klikke på fanen 'Oversættelse'.

I 'Oversæt'-skærmen kan du justere både originalen og oversættelserne. Du kan også vælge at få den originale tekst oversat automatisk.

Hvis du ikke tilføjer oversættelser, oversætter WhyDonate automatisk din pengeindsamler ved hjælp af Google Translate. Du behøver ikke gøre noget for dette.