Artikler om: Pengeindsamler

Hvordan opretter jeg en QR-kode, der linker til min pengeindsamler?

QR-koden giver dig mulighed for at linke direkte til din pengeindsamler, donationsformular eller betalingsanmodning. Hver telefon har nu en QR-kodescanner i kameraet, hvilket gør det unødvendigt at indtaste lange URL'er. Brug QR-koderne på skærme og tryksager og link direkte til den ønskede side af din pengeindsamler.

Opret QR-kode

Gå til pengeindsamling-siden.
Klik på knappen 'Del'.
Vælg, hvilken del af din pengeindsamling-side du vil dele. Du kan vælge mellem: selve pengeindsamling ssiden, donationsformularen eller betalingsanmodningen. Ved sidstnævnte mulighed er beløbet fast, og donor sendes direkte til betalingsleverandøren.
QR-koden oprettes direkte og kan downloades nederst på skærmen.

Test først QR-koden selv for at sikre, at du deler den på den rigtige side.