Artikler om: Digital PIN Indsamlingsboks

Hvordan låser jeg min pengeindsamling-kampagne på den digitale PIN-indsamlingsboks?

WhyDonate tilbyder muligheden for at låse den digitale PIN-indsamlingsboks på din pengeindsamler, så den ikke ender på en anden pengeindsamler.

Lås

Søg og vælg din pengeindsamler.
Klik på låsen øverst til højre på skærmen.
Indsamlingen er nu låst. Tilbage-knappen er forsvundet, og selvom den digitale PIN-indsamlingsboks er slået fra og til, vil din pengeindsamler straks være synlig igen.

Lås op

Klik på låsen i øverste højre hjørne af skærmen.
Indtast følgende PIN-kode for at låse indsamlingsboksen op: 2536.
Du kan nu bruge tilbage-knappen og vælge en anden pengeindsamler.