Artikler om: Digital PIN Indsamlingsboks

Slå PIN-indsamlingsboksen til og fra

For at bruge PIN-indsamlingsboksen skal du først tænde den. Når indsamlingsboksen er startet helt op, og Whydonate-appen åbner, kan du begynde at indsamle donationer. Sørg for, at PIN-indsamlingsboksen er forbundet med din fundraiser. [Læs, hvordan du gør det her].

PIN-indsamlingsboksen består af en skærm, betalingsterminal og batteri og kan tændes og slukkes på følgende måde:

Skærm

Der er to knapper i højre side af skærmen. Tryk på den nederste knap, indtil skærmen lyser. Slukningen foregår på samme måde – tryk på knappen indtil du ser en pop-up skærm. Klik på 'Sluk'.

Du kan også skifte skærmen til standby ved at trykke kort på den samme knap én gang. Skærmen vil derefter gå ud, men appen kører stadig. Tryk kortvarigt på den samme knap igen for at tænde skærmen igen. På denne måde forlænger du batterilevetiden på opsamlingsboksen.

Betalingsterminal

Betalingsterminalen er placeret øverst i PIN-indsamlingsboksen. Du kan nå det ved at åbne topdækslet. Tænd og sluk-knappen er placeret i højre side af betalingsterminalen. Tryk længe på knappen, indtil betalingsterminalen tænder eller slukker. Betalingsterminalen kan også tænde automatisk, hvis der er valgt et donationsbeløb på skærmen. Dette kan tage et par sekunder. Hvis betalingsterminalen ikke er tilsluttet strøm, går den automatisk i dvaletilstand for at spare energi.

Batteri

Både skærmen og betalingsterminalen har deres eget batteri; derudover er der placeret et ekstra batteri i håndtaget på opsamlingsboksen for at forlænge batteriets levetid. Du tænder for dette batteri ved at trykke på knappen i bunden af ​​håndtaget, indtil de blå lys tænder. Så snart du tænder for batteriet, oplader det skærmen og betalingsterminalen.