Artikler om: Digital PIN Indsamlingsboks

Hvordan konfigurerer jeg den digitale PIN-indsamlingsboks?

Når du har modtaget de digitale PIN-indsamlingsbokse, skal du konfigurere dem, før du kan begynde at indsamle donationer. Du skal linke Boxen til din pengeindsamler.

Ingen konto på WhyDonate endnu

Registrer (eller log ind) på WhyDonate og Opret en pengeindsamler. Du kan også justere brandingen og tilpasse donationsbeløbet i formularen, mens du opretter pengeindsamler.

Har allerede tilmeldt sig WhyDonate

Tænd for indsamlingsboksen ved at klikke længe på den nederste knap i højre side af skærmen. Boxen vibrerer eller larmer, når den starter. Vent, indtil Whydonate-applikationen er fuldt indlæst.
Søg og vælg din pengeindsamling-kampagne. Du kan nu begynde at samle!

Valgfrit

Lås pengeindsamler --> Mere information
Opret forbindelse til Wifi --> Flere oplysninger
Juster branding --> [Flere oplysninger]
Juster de forudindstillede beløb på donationsformularen --> Mere information