Artikler om: Digital PIN Indsamlingsboks

Hvordan forbinder man betalingsterminalen til PIN-indsamlingsboksen?

Efter at have slået PIN-indsamlingsboksen til og fra, skal du muligvis tilslutte betalingsterminalen igen. I så fald følger du instruktionerne på skærmen. Når forbindelsen er genoprettet, kan du indsamle donationer igen. Du behøver ikke oprette forbindelse igen, så længe du lader PIN-indsamlingsboksen være tændt. Tilslutning af terminalen sker inden for et minut.

Hvis I har flere PIN-indsamlingsbokse ved siden af ​​hinanden, kan hver af dem oprette forbindelse til betalingsterminalen på en anden indsamlingsboks. Vær derfor meget opmærksom på de tre tal, der står på indsamlingsboksen, så du kan være sikker på, at du forbinder med den rigtige betalingsterminal.