Artikler om: Digital PIN Indsamlingsboks

Hvordan forbinder jeg den digitale PIN-kode Collectbus til Wifi?

WhyDonate Digital PIN-indsamlingsboksen er standardudstyret med mobilt internet (3G / 4G) og en Wi-Fi-modtager. Selvom mobilrækken har god dækning, kan en Wi-Fi-forbindelse være en bedre mulighed. I så fald kan du tilslutte den digitale PIN-indsamlingsboks til et lokalt Wi-Fi-netværk.

Opretter forbindelse til Wi-Fi

Klik på skærmen MEGET HURTIGT 7X (det er lige meget hvor på skærmen).
Indtast pinkoden 0000. Fanen Wifi-netværk åbnes nu.
Vælg det ønskede Wi-Fi-netværk, og indtast adgangskoden (hvis nødvendigt).
Klik på Gem. Du skulle nu se et 'Wi-Fi tilsluttet'-logo øverst til højre på skærmen. Hvis du ikke kan se dette vises, skal du gentage trinene.