Artiklar om: Instrumentbräda

Vilken information får jag från mina donatorer?

Det är bra att veta vem som har donerat till din aktion. Det ger dig möjlighet att tacka donatorerna för deras donationer och, om du vill, hålla dem uppdaterade med alla slags fakta om aktionen. Därför vill WhyDonate gärna dela denna information med dig, förutom betalningsuppgifterna.

WhyDonate förmedlar följande information från donatorerna :

Namn
E-postadress
Payment method
Belopp
URL till sida
Period
Tid

Dessa data kan enkelt filtreras och exporteras till en CSV- eller PDF-fil.

Dricks: Använd donatoradministrationen för de regelbundna donatorerna. Så du kan på ett ögonblick se vem som donerar till din organisation och vilket belopp du kan förvänta dig under den kommande perioden. WhyDonate tar hand om den periodiska insamlingen och överföringen till ditt IBAN.