Artiklar om: Beställnings Branding

Hur redigerar jag e-postmeddelanden?

Från WhyDonate-plattformen skickas automatiska e-postmeddelanden till donatorer och personer som har skapat en insamling för dig. Du kan själv lägga till text i dessa automatiska e-postmeddelanden och justera designen. Du gör detta på följande sätt:

Lägg till text i e-post
Logga in på ditt WhyDonate-konto.
Klicka på brandingikonen högst upp till höger på skärmen.

Klicka på fliken 'E-post' och välj de e-postmeddelanden du vill redigera.
Genom att klicka på ögonikonen kan du förhandsgranska e-postmeddelandet. Du kan skicka ett test-e-postmeddelande till dig själv genom att klicka på knappen 'Skicka test-e-post'.
Om du är nöjd med ändringarna, klicka på 'Spara' högst upp till höger på skärmen.

Anpassa e-postdesign
Logga in på ditt WhyDonate-konto.
Klicka på brandingikonen högst upp till höger på skärmen.

Klicka på fliken 'Branding' och justera de olika stilalternativen.
Om du är nöjd med ändringarna, klicka på 'Spara' högst upp till höger på skärmen.
Du kan förhandsgranska e-postmeddelandet och skicka ett test-e-postmeddelande i fliken 'E-post'.