Artiklar om: Ansluten Insamling

Aktivera/inaktivera anslutna (team) insamlingar

Att slå på och av anslutna (team) insamlingar

Utöver en standardinsamling kan du också skapa en paraplyteam- eller evenemangsinsamling. Det innebär att andra kan länka sin egen insamling till team- eller evenemangsinsamlingen. Donationerna från de länkade insamlingarna läggs alla samman till team- eller evenemangsinsamlingen. Du kan slå på eller av denna funktion på vilken insamlingssida som helst.

Att slå på och av anslutna insamlingar
Gå till insamlingen där du vill ändra inställningen (se till att du är inloggad på ditt konto)
Klicka på pennikonen bredvid titeln och beskrivningen
Aktivera eller inaktivera 'Tillåt anslutna insamlingar'