Artikelen over: Dashboard

Welke gegevens ontvang ik van mijn donateurs?

Het is natuurlijk prettig om te weten van wie de donaties afkomen. Je kunt de donateurs dan bedanken voor hun gift en als je wilt, op de hoogte houden van allerlei feiten met betrekking tot de actie. Daarom deelt Whydonate deze gegevens graag met je, met uitzondering van de betaalgegevens.

De volgende gegevens van de donateurs worden door Whydonate doorgegeven:

Naam
Emailadres
Betaalmethode
Bedrag
URL pagina
Periode
Tijd

Deze gegevens kunnen gemakkelijk worden gefilterd en geëxporteerd als CSV-bestand.

Tip: Gebruik de donateursadministratie ook voor de periodieke donateurs. Zo kun je in een oogopslag zien wie er allemaal aan je organisatie doneren en wat voor bedrag je de komende periode kunt verwachten. Whydonate zorgt voor de periodieke incasso en de overschrijving naar jouw IBAN.

Bijgewerkt op: 06/07/2021