Artikelen over: Registreren

Uitbetaling: Hoe en wanneer worden de donaties uitbetaald?

Het duurt 7 dagen voordat de donaties worden vrijgegeven voor uitbetaling. Binnen uw WhyDonate-account kunt u kiezen of donaties wekelijks, maandelijks worden uitbetaald, of direct door op de knop 'nu uitbetalen' te klikken op uw saldo. De uitbetalingen worden verzorgd door onze betaaldienstverlener Stripe.

Afhankelijk van uw bank kan het tot 2 werkdagen langer duren voordat het geld aankomt.

Donaties waarbij er een betaalmethode met een storneringsrisico is gebruikt, zoals Incasso of Credit Card, worden pas na 30 dagen vrijgegeven voor de uitbetaling. PayPal donaties worden op de 15e van de eerstvolgende maand uitbetaald.

Na het aanmaken van een inzamelingsactie kan er direct gedoneerd worden. Ondertussen moeten gebruikers wel hun bankrekening en identiteit verifiëren. Na goedkeuring worden de donaties uitbetaalt via bovenstaand interval.

Werkt WhyDonate ook in mijn land?

Tip: Op de pagina 'Saldo' in uw account kunt u precies zien welk bedrag nog moet worden uitbetaald

Bijgewerkt op: 16/08/2023