Artikelen over: Verbonden inzamelingsactie

In-/uitschakelen van verbonden (team) inzamelingsacties

Het in- en uitschakelen van verbonden (team) inzamelingsacties

Naast een standaard inzamelingsactie kun je ook een overkoepelende team- of evenementinzamelingsactie creëren. Dit betekent dat anderen hun eigen inzamelingsactie kunnen koppelen aan de team- of evenementinzamelingsactie. De donaties van de gekoppelde inzamelingsacties worden allemaal opgeteld bij de team- of evenementinzamelingsactie. Je kunt deze functie aan- of uitzetten op elke inzamelingsactiepagina.

In- en uitschakelen van verbonden inzamelingsacties
Ga naar de inzamelingsactie waarvan je de instelling wilt wijzigen (zorg ervoor dat je bent ingelogd op je account)
Klik op het potloodicoon naast de titel en beschrijving
Activeer of deactiveer de optie 'Verbonden inzamelingsacties toestaan'