Artikelen over: Personalisatie

Hoe pas ik de e-mail berichten aan?

Er worden vanuit het Whydonate platform automatische mails verstuurd naar o.a. donateurs en actievoerders die een geldinzamelactie voor jou hebben aangemaakt. Je kunt aan deze automatische emails zelf tekst toevoegen en de vormgeving aanpassen. Je doet dit als volgt:

Tekst aan email toevoegen
Login op je Whydonate account.
Klik op het branding icoon rechtsboven in het scherm.

Klik op het 'Email' tabblad en selecteer de mails die je wilt aanpassen.
Door op het oog icoon te klikken kun je een voorbeeld weergave van de mail bekijken. Je kunt een testmail naar jezelf versturen door op de 'Verstuur test email' knop te klikken.
Ben je tevreden met de wijzigingen, klik dan op 'Opslaan' rechtsboven in het scherm.

Vormgeving email aanpassen
Login op je Whydonate account.
Klik op het branding icoon rechtsboven in het scherm.

Klik op het 'Branding' tabblad en pas de verschillende stijl opties aan.
Ben je tevreden met de wijzigingen, klik dan op 'Opslaan' rechtsboven in het scherm.
Je kunt een voorbeeld van de mail bekijken en een test email versturen in het 'Email' tabblad.

Bijgewerkt op: 06/07/2021