Artikelen over: Personalisatie

Hoe bewerk ik de e-mailberichten?

Vanuit het WhyDonate-platform worden automatische e-mails verstuurd naar donateurs en mensen die een inzamelingsactie voor jou hebben aangemaakt. Je kunt zelf tekst toevoegen aan deze automatische e-mails en het ontwerp aanpassen. Dit doe je als volgt:

Tekst aan email toevoegen
Login op je Whydonate account.
Klik op het branding icoon rechtsboven in het scherm.

Klik op het 'Email' tabblad en selecteer de mails die je wilt aanpassen.
Door op het oogicoon te klikken, kun je een voorbeeld van de mail bekijken. Je kunt een test-e-mail naar jezelf sturen door op de knop 'Verzend test-e-mail' te klikken.
Ben je tevreden met de wijzigingen, klik dan op 'Opslaan' rechtsboven in het scherm.

Vormgeving email aanpassen
Login op je Whydonate account.
Klik op het branding icoon rechtsboven in het scherm.

Klik op het 'Branding' tabblad en pas de verschillende stijl opties aan.
Ben je tevreden met de wijzigingen, klik dan op 'Opslaan' rechtsboven in het scherm.
Je kunt een voorbeeld van de mail bekijken en een test email versturen in het 'Email' tabblad.