Artikelen over: Doneerknop plugin

Handmatig donatieknop HTML Script (elke websitebouwer)

1. Ga naar de inzamelingsactiepagina en klik op 'Insluiten'.

Elke plugin is gekoppeld aan een inzamelingsactiepagina, dus je kunt verschillende plugins aan verschillende inzamelingsacties koppelen of meerdere plugins op dezelfde pagina op je website plaatsen.

Zorg eerst dat je een account en inzamelingsactie hebt aangemaakt bij Whydonate. Als je kiest om een doelbedrag, einddatum of totaal gedoneerd bedrag op de inzamelingsactiepagina te tonen, wordt dit ook in de plugin getoond.
Ga vervolgens naar deze inzamelingsactiepagina.
Klik dan op 'embed'.

Instellingen

De plugin heeft verschillende instellingen, zodat je de functionaliteiten en het uiterlijk helemaal naar jouw wens kunt maken.

Widget
Deze optie is standaard en kan niet worden uitgeschakeld. Je kunt de weergegeven elementen (einddatum, doelbedrag en totaal opgehaald bedrag) aanpassen of verwijderen door de inzamelingsactie zelf aan te passen.

Toon afbeelding
Vink deze optie aan om de afbeelding bij de widget te tonen.

Donatieformulier (geen pop-up)
Toont het volledige donatieformulier in plaats van de donatieknop.

Verberg kaart
Verbergt de kaartachtergrond. Deze optie kan alleen worden gebruikt als alleen de optie 'Widget' is geselecteerd.

URL voor succesvolle betalingsomleiding
Dit is de pagina waar een donateur naartoe wordt gestuurd na het doen van een donatie.

URL voor mislukte betalingsomleiding
Dit is de pagina waarnaar een donateur wordt gestuurd als de donatie niet succesvol is voltooid.

Je kunt de styling van de plugin aanpassen door de branding van je account aan te passen (je moet ingelogd zijn op je WhyDonate-account).

3. HTML-script toevoegen

Zodra je tevreden bent met de resultaten, kun je de plugin installeren door het HTML-script te kopiëren en op je website te plakken. De plugin zal op precies dezelfde plek verschijnen.