Artikkelit aiheesta: Kojelauta

Mitä tietoja saan lahjoittajiltani?

On hyvä tietää, kuka on lahjoittanut kampanjaasi. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden kiittää lahjoittajia heidän lahjoituksistaan ja tarvittaessa pitää heidät ajan tasalla kampanjaasi liittyvistä seikoista. Siksi WhyDonate haluaa jakaa nämä tiedot kanssasi, lukuun ottamatta maksutietoja.

WhyDonate välittää seuraavat tiedot lahjoittajilta :

Nimi
Sähköpostiosoite
Maksutapa
Summa
URL-sivu
Jakso
Aika

Nämä tiedot voidaan helposti suodattaa ja viedä CSV- tai PDF-tiedostoon.

Vinkki: Käytä lahjoittajahallintoa säännöllisille lahjoittajille. Näin näet yhdellä silmäyksellä, kuka lahjoittaa organisaatiollesi ja minkä summan voit odottaa tulevalla ajanjaksolla. WhyDonate huolehtii toistuvista keräyksistä ja siirroista IBAN-tilillesi.