Artikler om: Donationsknap Plugin

Manuel donationsknap HTML-script (enhver hjemmesidebygger)

1. Gå til pengeindsamler-siden, og klik på 'Integrer'

Hvert plugin er linket til en pengeindsamler-side. Så du kan linke forskellige plugins til forskellige pengeindsamlere. Du kan endda placere flere plugins på samme side på dit websted.

Sørg først for, at du har oprettet en konto og pengeindsamler hos Whydonate. Hvis du vælger at vise et målbeløb, slutdato eller samlet doneret beløb på pengeindsamler-siden, vil dette også blive vist i plugin'et.
Gå derefter til denne pengeindsamling-side.
Klik derefter på 'Indlejr'.

2. Indstillinger

Pluginnet har forskellige indstillinger, så du kan lave funktionaliteterne og udseendet helt efter din smag.

Widget
Denne mulighed er standard og kan ikke slås fra. Du kan justere eller fjerne de viste elementer (slutdato, målbeløb og samlet indsamlet beløb) ved selv at justere indsamlingen.

Vis billede
Marker denne mulighed for at vise billedet med widgetten.

Donationsformular (ingen pop-up)
Viser hele donationsformularen i stedet for donerknappen.

Skjul kort
Skjuler kortets baggrund. Denne mulighed kan kun bruges, hvis kun indstillingen 'Widget' er valgt.

Vellykket betalingsomdirigeringswebadresse
Dette er siden en donor sendes til efter at have foretaget en donation.

Mislykket betalingsomdirigerings-URL
Dette er siden, som en donor sendes til, hvis donationen ikke er blevet gennemført.

Du justerer pluginnets stil ved at justere brandingen af ​​din konto (du skal være logget ind på din WhyDonate-konto).

3. Tilføj HTML-script

Når du er tilfreds med resultaterne, kan du placere plugin'et ved at kopiere og indsætte HTML-scriptet på din egen hjemmeside. Pluginnet vises på nøjagtig samme sted.