Artikler om: Sikkerhed

Hvordan ved jeg med sikkerhed, at jeg vil modtage alle donationer?

Alle donationer kommer ind på en særlig tredjepartskonto og holdes strengt adskilt fra alle andre pengestrømme. En registreret revisor har kontrol over denne proces. Han sørger også for, at alt er korrekt registreret hos skattevæsenet. Hver måned udbetales donationerne direkte fra den tredjepartskonto, hvorpå de kommer ind i de mål, de er beregnet til.

Tip: Når du logger ind på din WhyDonate-konto, kan du i realtid se alle de donationer, der er givet til din sag, hvornår det er sket, og hvornår de er udbetalt.