Artikler om: Donationsknap Plugin

Hvordan konfigurerer man WordPress donation plugin?

1. Installer WordPress plugin

Find "WP-Whydonate"-plugin'et i menuen "Nyt plugin", og klik på "Installer nu".
Aktiver plugin'et via 'Plugins'-menuen i WordPress.
Pluginnet vil være synligt i venstre menu på WordPress.

2. Opret forbindelse til din WhyDonate-konto

For at komme i gang skal du klikke på WhyDonate i menuen til venstre.
Klik nu på min konto for at konfigurere din WhyDonate-konto.

For WhyDonate-medlemmer: Åbn din WhyDonate-profil, og klik på API-nøglemenuen. Generer en ny API-nøgle og copy-paste den nederst på denne side.
Når du har oprettet din konto, vil dine fundraisers fra WhyDonate-platformen være tilgængelige på dette plugin.

Ingen WhyDonate-konto endnu: Tilmeld dig gratis på WhyDonate. Åbn din WhyDonate Profile, og klik på API Key-menuen. Generer en ny API-nøgle og copy-paste den nederst på denne side.

3. Opret en widget

Hver widget har en stil og en fundraiser tilknyttet. Med WhyDonate-donationsknap-plugin'et kan du oprette flere widgets til forskellige pengeindsamlere eller med forskellige stilarter.

I menuen til venstre skal du klikke på Hvorfor Donere > Opret widget
Opret en ny widget og vælg den pengeindsamler, du vil linke til. Hvis der ikke er nogen indsamlinger på pengeindsamler listen, skal du oprette en ved at klikke på 'Opret ny pengeindsamler'.
Vælg standardstilen, eller klik på 'opret en brugerdefineret stil' for at skabe en unik stil, der er forbundet med dit websteds branding.

Bemærk: Du kan også oprette fundraisers på vores hjemmeside. Fundraisers oprettet via hjemmesiden får større synlighed, hvilket øger dine chancer for at modtage donationer.

4. Føj widgetten til dit WordPress-websted

For at tilføje en donationsknap til din hjemmeside skal du placere kortkoden på den ønskede side eller post. Kortkode-id'et for hver widget kan findes i menuen Hvorfor Donere > Widgets. En kortkode ser sådan ud: