Artikler om: Instrumentbræt

Hvilke oplysninger modtager jeg fra mine donorer?

Det er rart at vide, hvem der har doneret til din aktion. Det giver dig chancen for at takke donorerne for deres donationer og, hvis du vil, holde dem opdateret med alle slags fakta om handlingen. Derfor vil WhyDonate gerne dele disse oplysninger med dig, bortset fra betalingsoplysningerne.

WhyDonate videregiver følgende information fra donorerne:

Navn
Email adresse
Betalingsmetode
Beløb
URL-side
Periode
Tid

Disse data kan nemt filtreres og eksporteres til en CSV- eller PDF-fil.

Tip: Brug donoradministrationen til de almindelige donorer. Så du kan med et øjeblik se, hvem der donerer til din organisation, og hvilket beløb du kan forvente i den kommende periode. WhyDonate sørger for den periodiske indsamling og overførslen til dit IBAN.