Artikler om: Tilsluttet Pengeindsamler

Aktiver/deaktiver tilsluttede (team) pengeindsamlere

Slå forbundet (team) pengeindsamling til og fra

Ud over en standard pengeindsamler, kan du også oprette et paraplyhold eller en event pengeindsamler. Det betyder, at andre kan knytte deres egen indsamling til hold- eller eventindsamlingen. Donationerne fra de tilknyttede pengeindsamlere lægges alle sammen til hold- eller event pengeindsamlere. Du kan slå denne funktion til eller fra på enhver pengeindsamling-side.

Slå tilsluttede pengeindsamlere til og fra
Gå til den fundraiser, som du vil ændre indstillingen for (sørg for, at du er logget ind på din konto)
Klik på blyantikonet ved siden af ​​titlen og beskrivelsen
Aktiver eller deaktiver 'Tillad forbundet pengeindsamlere'