Artikelen over: Dashboard

Welke informatie ontvang ik van mijn donateurs?

Het is fijn om te weten wie er aan je actie heeft gedoneerd. Dat geeft je de kans om de donateurs te bedanken voor hun donaties en, als je dat wilt, hen op de hoogte te houden met allerlei feiten over de actie. Daarom wil WhyDonate deze informatie graag met je delen, met uitzondering van de betaalgegevens.

WhyDonate geeft de volgende informatie door van de donateurs:

Naam
Emailadres
Betaalmethode
Bedrag
URL pagina
Periode
Tijd

Deze gegevens kunnen eenvoudig worden gefilterd en geëxporteerd naar een CSV- of PDF-bestand.

Tip: Gebruik de donateursadministratie voor de vaste donateurs. Zo zie je in één oogopslag wie aan je organisatie doneert en welk bedrag je in de komende periode kunt verwachten. WhyDonate zorgt voor de periodieke incasso en de overboeking naar je IBAN.